Let's talk about Cafe

The Jesus Café

NOW OPEN on Boulevard 11 in Aalborg.

Men man finder ikke kun en Jesus Café i Aalborg. Der er også en Jesu Café i Holland og der er mange flere caféer på vej rundt omkring i verden.


Ideen bag Jesus Café er, at skabe et mødested for både kristne og ikke-kristne. Et sted som er helt afslappet og hvor man uforpligtende kan komme og drikke kaffe og samtidig høre mere om livet med Gud. Jesus Cafeen er også et sted, hvor man kan opleve helbredelse og frihed, idet vi beder for syge. Som kristen kan man blive kickstartet, som vi kalder det, når kristne lærer at helbrede de syge og forkynde evangeliet ude på gaden.Målet med Jesus Caféen er, at skabe et roligt sted, hvor både kristne og ikke-kristne kan komme, høre mere om Jesus, stille spørgsmål, blive kickstartet og møde Gud.
Samtidig med dette serverer vi selvfølgelig også byens bedste espresso, latte eller kakao m.m (eller vi bestræber os på, at lave byens bedste ;) ).
Desuden vil man på Jesus Caféen finde gratis internet og forskellige kristne bøger, DVD’er m.m. til salg.Jesus House from the outside


Der vil også være andre mere specielle møder, som vi løbende vil annonce her på hjemmesiden.Du skal være velkommen til at kigge ind; om det bare er for en kop kaffe eller for at høre mere om Jesus eller begge dele.

Åbningstider

Mandag
Lukket
Tirsdag
Lukket
Onsdag
12:00 - 16:00
Torsdag
12:00 - 16:00
Fredag
12:00 - 16:00
Lordag
12:00 - 16:00
Sondag
14:00 - 16:00

Har du brug for at snakke?